Комедианти

Иван Кирков е основател и резидент на Комеди Клуб София. Активната му кариера в стендъп комедията стартира през 2012та когато основава Комеди БГ.

stand-up comedy Ivan Kirkov NDK
Иван Кирков на сцената на Зала 1 НДК

Васил Ножаров е резидент на Комеди Клуб София и един от най-добрите стендъп комедианти в България. Активната му кариера стартира през 2013та година. Васил има над 700 стендъп комеди шоута в кариерата си и множество награди.
стендъп комеди Васил Ножаров НДК
Васил Ножаров пред 2582ма души в Зала 1 НДК

Филип е един от най-добрите стендъп комедианти в България. Активната му кариера стартира през пролетта и лятото на 2016та от Open Mic в Комеди Клуб София.
Стендъп Комеди Филип НДК Зала 1
Филип в Зала 1 НДК стендъп комедия за 1ви април 2018

Петя Кюпова е първата жена професионален стендъп комедиант в България. Тя е един от най-добрите стендъп комедианти в страната и основен комедиант на Комеди Клуб София. Активната ѝ кариера стартира през 2016 на Open Mic в Комеди Клуб София.
стендъп комеди Петя Кюпова Зала 1 НДК
Петя Кюпова на най-голямото стендъп комеди шоу правено в България.

Николай Банков е един от първите и най-добри стендъп комедианти в България. Активната му кариера стартира през 2014та година от Open Mic на Комеди БГ.
стендъп комеди Ники Банков НДК
Стендъп комеди с Ники Банков в Зала 1 НДК 2018

Николаос Цитиридис е един от основните и най-добри стендъп комедианти на Комеди Клуб София. Активната му кариера стартира през пролетта на 2016та на Open Mic в Комеди Клуб София.
стендъп комеди Николаос Цитиридис НДК
Николаос открива най-голямото стендъп комеди шоу, правено някога в България.

Александър Деянски е основен комедиант на Комеди Клуб София. Активната му кариера стартира през януари 2016 на Open Mic в Комеди Клуб София.
стендъп комеди александър деянски НДК
Александър Деянски на най-голямото стендъп комеди шоу правено в България.

Христо Радоев е един от най-оригиналните стендъп комедианти в България и основен комедиант на Комеди Клуб София. Кариерата му започва от Open Mic в Комеди Клуб София през 2016та.
Христо Радоев в Зала 1 НДК