Комедианти

Иван Кирков е основател и резидент на Комеди Клуб София. Активната му кариера в стендъп комедията стартира през 2012та когато основава Комеди БГ. През 2015та той създава и първия и единствен до момента комеди клуб в страната – Комеди Клуб София. Още за Иван Кирков.

Кирков има над хиляда професионални stand up comedy шоута в кариерата си.

stand-up comedy Ivan Kirkov NDK
Иван Кирков на сцената на Зала 1 НДК

Васил Ножаров е резидент на Комеди Клуб София и един от най-добрите стендъп комедианти в България. Активната му кариера стартира през 2013та година. Васил има над 800 стендъп комеди шоута в кариерата си и множество награди, между които Комедиант на Годината 2016 и 2017та година.

стендъп комеди Васил Ножаров НДК
Васил Ножаров пред 2582ма души в Зала 1 НДК

Филип от Комеди Клуб София е един от най-добрите стендъп комедианти в България и Резидент на Комеди Клуб София. Активната му кариера стартира през пролетта и лятото на 2016та от Open Mic в Комеди Клуб София. През октомври 2018та година той става най-младият носител на наградата Комедиант на Годината на Комеди Клуб София.

Стендъп Комеди Филип НДК Зала 1
Филип в Зала 1 НДК стендъп комедия за 1ви април 2018

Петя Кюпова е първата жена професионален стендъп комедиант в България. Тя е един от най-добрите стендъп комедианти в страната и резидент на Комеди Клуб София. Активната ѝ кариера стартира през 2016 на Open Mic в Комеди Клуб София. Още за Петя Кюпова.

стендъп комеди Петя Кюпова Зала 1 НДК
Петя Кюпова на най-голямото стендъп комеди шоу правено в България.

Николай Банков е един от първите и най-добри стендъп комедианти в България и Резидент на Комеди Клуб София. Активната му кариера стартира през 2014та година от Open Mic на Комеди БГ. През 2018та година той става Комедиант на Годината на Комеди Клуб София, редом с Филип от Комеди Клуба.

стендъп комеди Ники Банков НДК
Стендъп комеди с Ники Банков в Зала 1 НДК 2018

Николаос Цитиридис е резидент на Комеди Клуб София. Активната му кариера стартира през пролетта на 2016та на Open Mic в Комеди Клуб София. Николаос има стотици шоута в кариерата си и участва в 5 stand up comedy шоута в Зала 1 НДК до момента. Още за Николаос Цитиридис.

николаос цитиридис стендъп комедия зала 1 на ндк
Николаос Цитиридис в Зала 1 на НДК

Александър Деянски е Резидент на Комеди Клуб София. Активната му кариера стартира през януари 2016 на Open Mic в Комеди Клуб София. До момента той има стотици шоута зад гърба си. Известен е също и с участието си в подкаста Комеди Клуб Новините. Още за Александър Деянски.

стендъп комеди александър деянски НДК
Александър Деянски на най-голямото стендъп комеди шоу правено в България.

Христо Радоев е един от най-оригиналните стендъп комедианти в България и основен комедиант на Комеди Клуб София. Кариерата му започва от Open Mic в Комеди Клуб София през 2016та.

stand up comedy Христо Радоев
Христо Радоев в Зала 1 НДК