Комедианти

Иван Кирков е основател и резидент на Комеди Клуб София. Активната му кариера в стендъп комедията стартира през 2012та когато основава Комеди БГ. През 2015та той създава и първия и единствен до момента комеди клуб в страната – Комеди Клуб София.

Кирков има над хиляда професионални stand up comedy шоута в кариерата си.

stand-up comedy Ivan Kirkov NDK
Иван Кирков на сцената на Зала 1 НДК

Васил Ножаров е резидент на Комеди Клуб София и един от най-добрите стендъп комедианти в България. Активната му кариера стартира през 2013та година. Васил има над 800 стендъп комеди шоута в кариерата си и множество награди, между които Комедиант на Годината 2016 и 2017та година.

стендъп комеди Васил Ножаров НДК
Васил Ножаров пред 2582ма души в Зала 1 НДК

Филип от Комеди Клуб София е един от най-добрите стендъп комедианти в България. Активната му кариера стартира през пролетта и лятото на 2016та от Open Mic в Комеди Клуб София. През октомври 2018та година той става най-младият носител на наградата Комедиант на Годината на Комеди Клуб София.

Стендъп Комеди Филип НДК Зала 1
Филип в Зала 1 НДК стендъп комедия за 1ви април 2018

Петя Кюпова е първата жена професионален стендъп комедиант в България. Тя е един от най-добрите стендъп комедианти в страната и основен комедиант на Комеди Клуб София. Активната ѝ кариера стартира през 2016 на Open Mic в Комеди Клуб София.

стендъп комеди Петя Кюпова Зала 1 НДК
Петя Кюпова на най-голямото стендъп комеди шоу правено в България.

Николай Банков е един от първите и най-добри стендъп комедианти в България. Активната му кариера стартира през 2014та година от Open Mic на Комеди БГ. През 2018та година той става Комедиант на Годината на Комеди Клуб София, редом с Филип от Комеди Клуба.

стендъп комеди Ники Банков НДК
Стендъп комеди с Ники Банков в Зала 1 НДК 2018

Николаос Цитиридис е един от основните и най-добри стендъп комедианти на Комеди Клуб София. Активната му кариера стартира през пролетта на 2016та на Open Mic в Комеди Клуб София. Николаос има стотици шоута в кариерата си и участва в 5 stand up comedy шоута в Зала 1 НДК до момента.

николаос цитиридис стендъп комедия зала 1 на ндк
Николаос Цитиридис в Зала 1 на НДК

Александър Деянски е основен комедиант на Комеди Клуб София. Активната му кариера стартира през януари 2016 на Open Mic в Комеди Клуб София. До момента той има стотици шоута зад гърба си. Известен е също и с участието си в подкаста Комеди Клуб Новините.

стендъп комеди александър деянски НДК
Александър Деянски на най-голямото стендъп комеди шоу правено в България.

Христо Радоев е един от най-оригиналните стендъп комедианти в България и основен комедиант на Комеди Клуб София. Кариерата му започва от Open Mic в Комеди Клуб София през 2016та.

stand up comedy Христо Радоев
Христо Радоев в Зала 1 НДК