Комедианти

Иван Кирков е основател и резидент на Комеди Клуб София. Активната му кариера в стендъп комедията стартира през 2012та когато основава Комеди БГ. През 2015та той основава и първия и единствен до момента комеди клуб в страната – Комеди Клуб София.

Кирков има над хиляда професионални stand up comedy шоута в кариерата си.

stand-up comedy Ivan Kirkov NDK

Васил Ножаров е резидент на Комеди Клуб София и един от най-добрите стендъп комедианти в България. Активната му кариера стартира през 2013та година. Васил има над 800 стендъп комеди шоута в кариерата си и множество награди, между които Комедиант на Годината 2016 и 2017та година.

стендъп комеди Васил Ножаров НДК

Филип е един от най-добрите стендъп комедианти в България. Активната му кариера стартира през пролетта и лятото на 2016та от Open Mic в Комеди Клуб София. През октомври 2018та година той става най-младият носител на наградата Комедиант на Годината на Комеди Клуб София.

Стендъп Комеди Филип НДК Зала 1

Петя Кюпова е първата жена професионален стендъп комедиант в България. Тя е един от най-добрите стендъп комедианти в страната и основен комедиант на Комеди Клуб София. Активната ѝ кариера стартира през 2016 на Open Mic в Комеди Клуб София.

стендъп комеди Петя Кюпова Зала 1 НДК

Николай Банков е един от първите и най-добри стендъп комедианти в България. Активната му кариера стартира през 2014та година от Open Mic на Комеди БГ. През 2018та година той става Комедиант на Годината на Комеди Клуб София, редом с Филип от Комеди Клуба.

стендъп комеди Ники Банков НДК

Николаос Цитиридис е един от основните и най-добри стендъп комедианти на Комеди Клуб София. Активната му кариера стартира през пролетта на 2016та на Open Mic в Комеди Клуб София. Николаос има стотици шоута в кариерата си и участва в 5 stand up comedy шоута в Зала 1 НДК до момента.

стендъп комеди Николаос Цитиридис НДК

Александър Деянски е основен комедиант на Комеди Клуб София. Активната му кариера стартира през януари 2016 на Open Mic в Комеди Клуб София. До момента той има стотици шоута зад гърба си. Известен е също и с участието си в подкаста Комеди Клуб Новините.

стендъп комеди александър деянски НДК

Христо Радоев е един от най-оригиналните стендъп комедианти в България и основен комедиант на Комеди Клуб София. Кариерата му започва от Open Mic в Комеди Клуб София през 2016та.