Open Mic – пробвай се като стендъп комедиант

опън майк отворен микрофон стендъп комедия комеди шоу софия комедианти аматьори

Комеди Клуб София търси нови таланти – всеки, който има желание за изява в стендъпа, може да се пробва на сцената на клуба в следващата вечер на отворения микрофон. 

Open Mic вечерите са едно от най-интересните и неочаквани шоута в стендъп жанра. Те дават възможност за изява на скритите таланти и на тези, които се чудят какво ли е да си там горе на сцената. Ентусиастите са много на брой и също толкова разнообразни са и стиловете им. В същото време обаче строгата селекция на модератора на вечерта отсява житото от плявата и гарантира, че само добрите ще оцелеят до края… Най-честното жури – публиката, решава кой да застане на първото място за вечерта. Магията на аматьорските вечери е, че всеки може да се пробва. Не е нужно да си актьор или комик с предишен опит, но опитът никога не вреди.Също така има и награди за първия, втория и третия най-смешен участник. 

Всеки, който се представи добре на Open Mic има възможност за развитие в стендъп комедията. Доказателство за това са артистите от Standup.bg, всеки един от които е започнал като аматьор пред микрофона на клуба.