Стендъп за всеки в Комеди Клуб София

Stand up comedy Sofia Open Mic
Иван Кирков открива Open Mic шоуто 2015.

Стендъпът си има дом и това е The Comedy Club Sofia.

С по две шоута седмично клубът е първото изцяло стендъп заведение в България. В края на месец март комедията има три нови измерения и това са трите нови стендъп шоута – Секс хумор, Нърд комеди шоу и Първоаприлско комеди шоу.

Задачата на комедианта е отговорна и важна. Когато ни е срам да си кажем нещ1111ата така, както ги мислим например,  ни трябва един комедиант да излезе пред микрофона, за да ни накара да се смеем на мръсните мисли, които пазим в тайна. Стендъп артистите на Comedy.bg са подготвили комедийно шоу за тези, които изчервяват бузите, когато стане въпрос за секс и също за тези, които не крият перверзното си подсъзнание – „Секс хумор“ в Комеди Клуб София. Първото шоу Секс хумор ще се случи на 27ми март от 21:00 часа.

Нърдовете може да се крият вкъщи зад компютъра или в някоя библиотека, но ние знаем, че те са много и обичат да се смеят. Клубът за стендъп комедия в София ще представи на 25ти март от 21:30 за трети път стендъп комедията „Nerd stand up comedy show“.

На първи април най-добрите стендъп артисти на България са решили да се пошегуват с нас, с тях самите, с жените, с мъжете и с живота като цяло. Първоаприлското шоу на Комеди Клуб се случва само веднъж в годината и тази година, неочаквано за всички – ще бъде точно на първи април! То ще има две издания – от 19:30 и 21:30.

За повече информация по предстоящи стендъп събития следете програмата на клуба и фейсбук страницата на клуба.