Топ класация на комедиите от 2017а година

топ класация комедии

Подредили сме любимите ни комедии от 2017та в своеобразна класация на комедиантите от Комеди Клуб България:

1. Бодигардът на Наемният Убиец – Hitman’s Bodyguard – (7.0 IMDB) – двама от любимите ни комедийни актьори през последните години – Райън Рейнолдс и Самюел Л. Джаксън. Филмът е отново по добре познатата ни Холивудска Схема, но е едно от свежите и забавни предложения през 2017та. Ако не сте претенциозни ще се забавлявате в продължение на два часа с един от най-яките пичове в Холивуд. Филмът е бърз екшън с мега яки актьори. Пускат шегички през целия филм.

2. Little Evil – Малкото Зло – (5.7 IMDB) – Един от любимите ни жанрове през ранните 2000ни години – комедия/ужаси. След като се жени за жената на мечтите си, пичът разбира, че синът ѝ най-вероятно е Антихриста. Оценката на IMDB е доста показателна. Ако си падате по комедии-ужаси, ще ви хареса, ако не се кефите на такива филми, по-добре го пропуснете.

3. Brad’s Status – Положението на Брад – (6.7 IMDB) – Брад отива да разгледа колежите в САЩ заедно със сина си и започва да се чувства тупо от липсата си на постижения. Типична леко драматична комедия с Бен Стилър. Филмът е готин да го гледате с гаджето си вкъщи 🙂

Не забравяйте да гледате и стендъп комедия от Комеди Клуб София 🙂 Това е първият и единствен Комеди Клуб в България и развива българската стендъп комедия от 2012та година насам.

4. Suburbicon – Райско Кътче в Ада (5.4 IMDB) – Филм пълен със звезди от ранка на Мат Деймън и режисьор самият Джордж Клуни. Ниската му оценка беше очаквана лично от мен. Особено след като гледах миналата година Heil Cesar отново с Джордж Клуни. Въпреки това включвам филма в класацията, защото е интересно и различно предложение, а актьорите са невероятни.

5. Daddy’s Home 2 – Баща в Излишък 2 (6.2 IMDB) е точно каквото можете да очаквате от комедия с Уил Феръл, Мел Гибсън и Марк Уолбърг. Забавно е въпреки холивудската формула. Ако сте фен на един от тримата актьори, определено ще се забавлявате. Трябва да си призная, че не съм гледал първата част на филма, но както знаем при глупавите комедийки няма значение дали си гледал всичко или започваш от 2ра част.

За още класации за топ комедии от 2016та или 2017та следете:
http://comedy.bg