Благотворителна стендъп комедия на 30 август в Комеди Клуб София

Иван Кирков - благотворително стендъп комеди шоу Stand up Comedy Bulgaria Charity
Благотворителното шоу по случай рождения ден на основателя на Комеди Клуб София, тази година ще бъде в полза на Animal Rescue Sofia.

За поредна година в Комеди Клуб София ще се проведе рождеденското благотворително шоу, което празнува добротата, смеха и рождения ден на основателя на Клуба – Иван Кирков.

В края на този август най-добрите комедианти на България ще се съберат на една сцена, за да помогнат на каузите на Animal Rescue Sofia.

100% от приходите от билетите отиват за организацията, а на входа ще има и допълнителна кутия за дарения, в която хората ще могат да сложат и сума по желание.

Шоуто ще бъде на 30-ти август от 21:30 часа, входът-дарение е 12 лева.

На сцената на Клуба ще се качат комедиантите Иван Кирков, Васил Ножаров, Ники Банков, Александър Деянски, Филип, Христо Радоев, Петя Кюпова, Николаос Цитиридис и още други.

Animal Rescue Sofia е българска организация, която работи за решаването на проблема с бездомните кучета и котки. С помощта на хиляди хора създадват приют Фермата, където 200 кучета получават медицинска помощ и грижа 365 дни в годината.

ARS са малък екип от хора, които се стараят да работят професионално и с много обич. Едно по едно, вече са помогнали на хиляди животни да сменят страданието на улицата с обичан дом – в България или чужбина.

Прочетете повече за Animal Rescue Sofia и тяхната дейност на  https://arsofia.com/bg/.

Повече за Комеди Клуб София можете да намерите на страницата ни за стендъп комедия.