Николаос Цитиридис – Комедиант и Водещ на Вечерното Шоу по БТВ

Шоуто на Николаос Цитиридис
Николаос Цитиридис е комедиант от Комеди Клуб София и водещ на Шоуто на Николаос Цитиридис по БТВ.

Николаос е роден 1994-та година в Атина. Прекарва само първите си 5 години в Атина. През август 1999, семейството му се мести в София.

Николаос Цитиридис на сцената на Зала 1 с Комеди Клуб София

Какво е учил Николаос Цитиридис?

Николаос учи журналистика в Софийски Университет и практикува професията в Offnews.
През 2016та той решава да се пробва на Open Mic шоуто на Комеди Клуб София. Иван Кирков, собственикът на клуба го забелязва и го кани да стане част от ускорената програма на Комеди Клуб София.

Как Николаос се превръща в комедиант?

По-малко от година по-късно, Николаос подписва с Комеди Клуб София и се превръща в професионален стендъп комедиант. През 2019-а Цитиридис е поканен за резидент на Комеди Клуб София – най-висшата титла в стендъп комедията в България, която се дава за особени заслуги и изключителна активност на българската сцена.

Николаос Цитиридис на сцената на Комеди Клуб София
Вечерното-шоу-по-БТВ
Николаос Цитиридис на сцената на новото вечерно шоу на БТВ, носещо неговото име

Пътят му към шоуто на Николаос Цитиридис в БТВ

Николаос натрупва стотици шоута на живо в Комеди Клуб София само за 4 години. През 2017та, Иван Кирков го кани да стане ко-водещ на Online Шоуто за Новините на Комеди Клуба. Заедно с Кирков и Сашо Деянски, Николаос участва в над 100 епизода на шоуто в продължение на повече от две години.

В края на 2019-а БТВ започва усилено да търси водещ за новото си вечерно шоу. Хора от екипа забелязват Николаос и го канят на кастинг. Останалото е история. Кастингите и преговорите продължават няколко месеца.

Новините на Комеди Клуба с Николаос, Иван Кирков и Александър Деянски

Ето какъв е съветът на Николаос за всеки, който иска да се занимава със стендъп:

Елате първо на Open Mic, усетете обстановката и се надъхайте. Когато усетите, че сте смешни (да, трябва да сте), елате и разбийте!

Блогът на Николаос „Ревюта на вафли“ става много популярен. През 2019 издава книгата „За вафлите и хората„, в която по комедиен начин усмива нещата от живота и както само той може поставя оценки на живота.

Видео от Николаос Цитиридис – stand-up comedy

Програмата на Комеди Клуба