Какво да правим по време на карантината

В настъпилата ситуация е най-важно да седим вкъщи. Но какво да правим вкъщи по време на коронавируса? Ето топ 7 неща, които може да правите вкъщи, за да не ви е скучно:

№ 7: Довършете работа, която винаги сте искали, но сте нямали времето

Студент, Типизиране, Клавиатура, Текст, Стартиране

Напишете си дипломната работа, започнете да рисувате, да свирите, направете си план за бизнеса, за който винаги сте си мечтали. Толкова много неща има, които можете да довършите, стига само да го поискате.

№ 6: Научете нови рецепти

Всеки от нас винаги си купува поне по едно нещо за ядене отвън, а сега имате възможността да откриете нови хоризонти! Научете се да готвите нови ястия, с които след карантината да се докажете на срещуположния пол. 😉

№ 5: Гледайте телевизия

Netflix, Филми, Youtube, Цифров, Видео, Филм, Интернет

Може да изгледате сериалът, за който никога не сте намирали време, може да откриете нов жанр филми, които не сте познавали до този момент. Намерете си най-удобните дрехи, вземете храната, която сте сготвили и се настанете за дълга телевизионна сесия!

№ 4: Тренирайте

Спорт, Фитнес, Поберат, Обучение, Корема, Sixpack

Ако сте прекарали предните дни в излежаване и гледане на телевизия, може да разнообразите графикът малко и да потренирате.
И дори няма да има нужда да ходите на фитнес – в интернет има безкрай много тренировки и упражнения в домашни условия. Иска се само да имате желанието.

№ 3: Направете нещата, които сте си мечтали да направите по време на апокалипсис

Всеки човек поне един път си е мислил какво би правил по време на апокалипсис. Е.. в момента под някаква форма това се случва. Представете си, че сте в бункер и трябва да си набавите ресурсите, които ще са ви необходими да оцелеете. Съберете храна, важни вещи, параноясайте… все интересни неща. 🙂

№ 2: Излезте от комфортната си зона, но не излизайте от вас!

Независимо че знаете английски и български и ви стигат, никога не е лош момент да научите нов език!
Направете си график и не го спазвайте, направете пролетното почистване, за което си мечтаете от няколко години и още много..

№ 1: Гледайте Комеди Клуба

Ако все още не знаете какво е стендъп комедия или подкаст, сега е времето да научите:
През 2015-та година комедиантът Иван Кирков основава Комеди Клуб София с цел да популяризира stand up comedy жанрът в България. В момента Комеди Клуба има 4 клуба в София и Пловдив и продуцира най-готините комедианти в страната, а и извън нея.

Подкастът по принцип е епизодична серия от аудио или видео файлове, като най-често е разговор, подобен на толк шоу, с един или повече говорещи. Комеди.БГ и Иван Кирков стартираха през 2016-та година продуцирането на български подкасти. Към момента Комеди.БГ разполага с 5 канала за подкаст, сред които Комеди Клуб Подкаст, Комеди Клуб Новини, Комеди Клуб Клюки, Комеди Клуб Спорт и PussyCast, с общо над 600 епизода.

Какво да правим по време на карантината – Comedy.BG