Стендъп комедията се завръща!

стендъп комедия българия
Знаете, че по време на карантината, Комеди Клуб София не работеше и можеше да гледате българска стендъп комедия само онлайн.

Е, заветният час удари! От 5 юни Комеди Клуб София отваря врати за всички фенове на стендъп комедията.
Ще можете три поредни дни – на 5, 6 и 7 юни, от 21:00 часа в Комеди Клуб Московска да се насладите на шоута с най-добрите комедианти. За резервации: 0897 234 077 или 0884 505 855, като резервациите се пазят до 15 минути преди старта на шоуто!

За първи път в историята си Комеди Клуб София трябваше да чака толкова дълго за смеховете ви. Най-накрая отново ще сме заедно с най-добрите стендъп комедианти и смеховете ще са по-силни от всякога.

стендъп комедия българия

Комеди Клуб София Леге е основан на 7-ми Декември 2015-та година. През 2015-та след приключването на Втори Фестивал на Комедията София, с 21 препълнени шоута в 16 дни, най-добрите стендъп комедианти в България остават без шоута в продължение на 3 седмици. Тогава продуцентът Иван Кирков решава, че най-добрите стендъп комедианти в страната ни, никога повече няма да останат без дом.

Основната цел на клуба и на създателят му- Иван Кирков е да се създадат сцена, на която най-талантливите български комедианти да създават истинска българска стендъп комедия без задръжки и ограничения. Клубът е мястото на което целият екип работи постоянно, за развитието на кариерите на комедиантите и поставя нови и нови рекорди в стендъп комедия България

Стендъп комедия – България
Онлайн стендъп комедия и подкасти