Николаос Цитиридис с 2 шоута в Комеди Клуб Пловдив

николаос цитиридис шоу пловдив

На 10 септември в Комеди Клуба Пловдив ще бъде премиерата на Това не е за по телевизията – шоуто на Николаос Цитиридис.

Билети ТУК.

„Това не е за телевизията“ е новото стендъп шоу на Николаос, в което той открехва вратата на телевизионното студио, за да разкаже най-смешните истории от историята на предаването и не само.

По време на лятното си турне, организирано от Комеди Клуб София, Николаос представи шоуто си в 14 български града. Пловдив също се смя с историите от телевизията, а сега е време за нова доза комедия и нови шеги от водещия и комедиант.

Stand-up comedy награди на годината Николаос
Николаос с купата за Комедиант на годината – той печели престижната титла през 2019 г.

Тези истории няма как да научиш от ефира. С много шеги и без задръжки от другата страна на телевизионния екран само в ‘Това не е за по телевизията”. Какво се случва зад кулисите на едно шоу през последните 2 години, къде е магията на телевизията и има ли рискове живото предаване?

На тези въпроси Николаос ще даде отговори по време на шоуто „Това не е за по телевизията“.

Творческият път на Николаос стартира на сцената на Комеди Клуб София. Първата му изява е Open Mic шоуто за аматьори през 2016 г., което печели.
След няколко победи, талантът му е забелязан от продуцента Иван Кирков и той става част от Комеди Клуб София. От 16 май 2019 г. е резидент – най-високата титла за особени постижения към комедията в България.