4 ударни дни смях със Stand-up Фест Пловдив

stand up фест пловдив

Фестивал на комедията Пловдив за шеста поредна година разтресе града от смях и шеги.

От 8 до 11 септември в залата на Дом на културата „Борис Христов“ 8 от най-добрите ни комедианти се погрижиха за доброто настроение на пловдивчани.

Открихме ударно шестото издание на фестивала само два дни след празника на града. Така продължаваме традицията да празнуваме смеха в една от най-важните седмици на пловдивчани.

4 дни, 7 шоута, безброй смехове

Васил Ножаров, Александър Деянки, Петя Кюпова и Цветомир Павлов откриха феста с шоуто Най-доброто от Комеди Клуба.

stand up fest plovdiv 2022

Прогрмата продължи повече от силно с петъчните шоута – два стендъп спешъла на Петя Кюпова и Иван Кирков. „Мръсна игра“ и „Първата жена“ бяха представени за пръв път пред пловдивската публика.

В събота кулминцията на Фестивала беше шоуто Хумор за Любов и връзки. Над 500 души се смяха на истинските истории за гаджета, влюбвания и разочарования на комедиантите.

stand up comedy fest plovdiv
Цветомир Павлов

Последният ден от феста не беше по-малко забавен и отново привлече фенове на стендъпа, с които подобаващо закрихме най-големия стендъп форум в Пловдив.

Шоуто „Най-доброто от Комеди Клуб 2022“ включваше нов материал и златните шеги на резидентите Христо Радоев, Ники Банков и Васил Ножаров.

Фестивал на комедията Пловдив се провежда със съдействието на община Пловдив и е част от културния календар на града.

Благодарим за смеха на всички, които станаха част от тази традиция на Комеди Клуба.
Комедията в Пловдив не спира до тук, защото в Комеди Клуб Пловдив може да гледаш различни стендъп комедианти всеки уикенд.

След интензивно лято с два феста, добавяме и Пловдив към списъка с изпълнени шоута. Но това не означава, че спираме с фестивалната традиция. През октомври в София предстои грандиозното закриване на фестивалния сезон със Стендъп Комеди фест София за девета година!

Ако този материал ти хареса виж:

Следи сайтовете ни за повече информация за предстоящи събития.

Програмата на Комеди Клуба в София и Пловдив.

Не изпускай най-важното от Комеди Клуб Подкаст.