Комеди Фест Стара Загора 2024 г.

Това лято Комеди Клуб София тръгва на път в най-големите градове в България.

През август, Комеди Клуба ще напълни със смях Летния Театър в Стара Загора с третото поредно издание на Фестивал на Комедията в града.

Тази година Фестивалът ще е по-голям и по-мащабен отвсякога, с много приготвени изненади за истинските фенове на българската стендъп комедия. Не пропускай да се смееш заедно с топ комедиантите на Комеди Клуба, които са ти подготвили едно незабравимо шоу. На една сцена ще бъдат Иван Кирков, Петя Кюпова, Ники Банков, Христо Радоев, Александър Деянски, Васил Ножаров и още много други.

  • 14 AВГУСТ
  • 20:30
  • ЛЕТЕН ТЕАТЪР, СТАРА ЗАГОРА

ПРАЗНУВАЙ СМЕХА ЗАЕДНО С НАС! БИЛЕТИ ТУК!

Фестивалът на Комедията е създаден през 2014-та година от Иван Кирков. Главната цел на Фестивала е да покаже, че българската стендъп комедия е на ниво със световната, и че българските комеди таланти са достойни за голямата сцена. Едно десетилетие и безброй смехове по-късно, Фестивалът на Комедията е една от любимите ни традиции, с ежегодни издания в Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас, Русе и София. Това е най-големият стендъп форум на Балканите, който дарява на феновете едно незабравимо преживяване, изпълнено с много смях.

#СтараЗагораСеСмее#БългарияСеСмее