Черен Хумор в Комеди Клуб София

Комеди Клуб представя комедийното стендъп шоу – Вечер на черния хумор.

Вечерта на черната комедия е шоу с червена точка за хора със слаби мускули на корема и непреодолими предразсъдъци.

Най-добрите стендъп артисти от България и Македония – Иван Кирков, Никола Тодороски, Васил Ножаров и Николай Банков разсмиват публиката с жесток черен хумор, който прекрачва границите и е позволен само в рамките на това шоу. Няма забранени теми. Те са готови на всичко за каузата заразата на смеха да бъде разпространена и обсъждат всички теми табу, които се срамуваме да изречем на глас – секс, смърт, религия, раса – всичко може да бъде комедия! Хуморът им прекрачва границите и е позволен само в рамките на това шоу. Някои от шегите карат дори и рецедевисти да се изчервят.

Брутална комедия за жадните за смях. Стендъп блек комеди е начин да покажем, че когато има шега, няма място за обидени. Надяваме се това да помогне на хората да не вземат всичко толкова на сериозно и да се забавляват заедно с нас в The Comedy Club Sofia.

Следващото шоу с жесток черен хумор ще се състои в Комеди Клуб София на 15ти март от 21:30. За повече информация следете програмата в сайта на клуба или във фейсбук страницата на The Comedy Club Sofia.