За нас

стендъп комеди софия
Топ стендъп комедиантите на Комеди БГ и Комеди Клуб София

The Comedy Club е първият и за момента единствен комедиен клуб в България. Имаме клубове в София и Пловдив. Тук ще намерите контакти на Комеди Клуба и информация за нас.

През 2015та година комедиантът Иван Кирков основава Комеди Клуб София с цел да популяризира stand up comedy жанрът в България.

Първата година се оказва изключително трудна и Кирков е на път да фалира и да затвори клуба малко преди 1ви април 2016та. След рискованото, но изключително успешно шоу на Джими Кар в България, организирано от Комеди Клуб София и Иван Кирков, нещата се нормализират и Комеди Клубът се установява, като едно от предпочитаните места в София.

stand up comedy picture Zala 1 NDK
Stand up Comedy с Комеди Клуб София в Зала 1 НДК

Първите комедианти и резиденти на клуба са Васил Ножаров, Никола Тодороски, Ники Банков и Иван Кирков. През 2016та Кирков открива някои от най-големите таланти на българската стендъп комедия, сред които са Филип от Комеди Клуба, Петя Кюпова, Александър Деянски, Николаос Цитиридис, Христо Радоев, Кристиян Терзиев и др.

Повече от три години по-късно, почти няма млад човек в страната, който да не е чувал за Комеди Клуб София и Стендъп Комедията в България.

Контакти

The Comedy Club Sofia:

Instagram: @comedyclubsofia

Facebook: Комеди Клуб София

Facebook: Комеди Клуб България

YouTube: The Comedy Club Channel

Резервации: 0884 505 855

Email: comedybulgaria@gmail.com

Адреси:
София Адрес 1: ул. Московска №3
София адрес 2: Студентски Град (затворен за ремонт)
Пловдив адрес: ул. Гладстон 15 (до ДК Борис Христов)

Мениджмънт: Контакти