Комеди Клубът дими от Стендъп Комедия

комеди клуб софия дими от стендъп комедия

Стендъпът си има дом и той е The Comedy Club Sofia. През последните месеци комеди клубът буквално дими от стендъп комедия. Над 25 препълнени шоута ще бъдат допълнени от най-голямото стендъп комеди шоу след само десетина дни – Джими Кар на живо в България на 3ти април 2016та година.

дими кар софияКомеди Клуб София развива стендъп комедията в България вече над 4 години и благодарение на вас нашите фенове успяхме да поканим и организираме шоуто на Джими Кар.
Вече планираме и шоу с най-добрите български стендъп комедианти – Иван Кирков, Васил Ножаров, Никола Тодороски, Николаос Цитиридис и Александър Деянски през април 2017та.

Допълнителен все още непотвърден слух за най-големите фенове на стендъп комедията в България е пристигането на Еди Изард рано през 2017та година отново по покана на Комеди Клуб София.
Не само нашата сцена на Комеди Клуба, но скоро и НДК ще бъде подпалена от стендъп комедия с най-добрите стендъп комедианти в България и Европа.

Едно от новите комедийни представления на артистите от Комеди Клуб София е Нърд шоуто на клуба. Най-добрите стендъп комедианти говорят на теми, които само един истински нърд би разбрал. Дори да се крият зад компютъра или в библиотеката, нърдовете също обичат да се смеят и най-доброто място за истински нърдски хумор е Нърд шоуто на комиците от Comedy.bg. Иван Кирков, Васил Ножаров, Николай Банков и останалите комедианти на Комеди Клуб София ще разсмеят и най-сериозните от публиката.
комеди клуб софия дими от стендъп комедия
Следващото Нърд Комеди Шоу ще бъде на 25ти март от 21:30. За повече информация за предстоящи събития, следете програмата и Фейсбук страницата на клуба.
Гледайте най-добрите стендъп комедианти на България само и единствено в домът на стендъп комедията – Комеди Клуб София.
Комеди Клуб София дими от стендъп комедия през 2016та.