Билети за Стендъп Комеди в София, Пловдив и Варна

билети за стендъп комеди в София
Комедиантите на сцената след стендъп комеди шоу в клуба.

Комеди Клуб има по 5 шоута седмично в София, всяка седмица в Пловдив и 2 пъти месечно във Варна.

Стандартните билети за стендъп с Комеди Клуб София са 12 лв./ 10 лв. за студенти и ученици.

Билети можете да закупите директно на място в Комеди Клуб София stand up comedy, но за да си осигурите седящи места в Комеди Клуба е добре да направите предварителна резервация по телефона: 0884 505 855 или 0879 606 980 (моля не звънете твърде рано или твърде късно).
Билетите в Комеди Клуба за 2018 и 2019та година са 10 лв./ 8 лв. за студенти и ученици, като за редовни клиенти винаги имаме допълнителни промоции.

Изключения правят само билетите за световно известните комедианти, които представят шоутата си в Комеди Клуб София. Цените за техните билети са според уговорката на Комеди Клуб София с мениджмънта на съответния комедиант.
Ако искате да разгледате програмата на Комеди Клуба и да запазите местата си, просто последвайте линка за Програма на Стендъп Комедията в България.

Стендъп Комеди с най-добрите комедианти на България можете да гледате само и единствено в Комеди Клубовете в Страната, на Турнето на Комеди Клуб или в Youtube каналът ни
https://www.youtube.com/c/thecomedyclubchannel
Stand up comedy цените на билетите в Комеди Клубовете в София, Пловдив и Варна са 10 лв. за 2018 и 2019та година. Ще имаме намаления за студенти и ученици, както и за редовни клиенти на Комеди Клуб София stand up comedy.