Open Mic в София Пловдив и Варна

билети за стендъп комеди в София
Комедиантите на сцената след стендъп комеди шоу в клуба.

Ако искаш да се превърнеш в професионален стендъп комедиант, единственият истински път е чрез Open Mic. Така нареченият отворен микрофон е шоу в което всеки може да се запише да участва като любител комедиант в Комеди Клуб София, Пловдив или Винтидж 33 Варна.
Open Mic stand up comedy in SofiaКомеди Клуб София превърна Open Mic шоуто в истинска традиция за българската комедийна сцена. Всички професионални комедианти са минали по този труден, но изпълнен с удовлетворение път.
За да се запишеш за Open Mic в Комеди Клуба, просто пиши на фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/comedyclubsofia/ Или ни изпрати мейл на comedybulgaria@gmail.com
Комеди Клуб София е единственото истинско място за стендъп комедия в България. Да се докажеш като част от Комеди Клуба е една от най-трудните, но забавни и удовлетворяващи задачи. Да бъдеш stand-up comedy Open Mic in Sofiaчаст от единствения истински Комеди Клуб в България е истинско предизвикателство и начин на живот.
За да достигнеш до истинско шоу обаче е изключително важно целият материал да е лично твой. В Комеди Клуба не се толерират стари вицове или краден материал от чуждестранни комедианти, 9Gag и т.н.
За да станеш един от нас, трябва да докажеш че си достоен да бъдеш част от Комеди Клуб София.
„Не се бави, а се захващай да пишеш! Нямам търпение да станеш един от нас“ Иван Кирков, основател и резидент на Комеди Клуб София.
Ако искаш да знаеш повече за стендъп комедията в България през 2017та следи страницата ни.