Louis C.K. Bulgaria – Кога ще дойде Луи С.К. в България?

Louis C.K. picture

Louis C.K. е един от най-великите стендъп комедианти в света

UPDATE – Louis C.K. На Живо в София – България

Ако попитате 100 комедианта, кой е най-великият жив стендъп комедиант в света, вероятно поне 50 от тях ще ви отговорят Louis C.K. (Луи С.К.).

През 2017та година Комеди Клуб София беше на път да покани Луи Си Кей в България за едно невероятно шоу. Точно в този момент обаче ситуацията около личния живот на великия комедиант се влоши и той реши да си вземе повече от година почивка от сцената.

Луи С.К. 2016. Снимка Wikipedia.

Луи беше замесен в секс скандал, като нито едно от обвиненията не бе за съдебно дело. Въпреки това обаче, той реши да се извини публично и да паузира кариерата си.

Обвиненията в сексуален тормоз не успяха да спрат изцяло кариерата на един от най-великите стендъп комедианти в света и още в края на 2018та той направи първите си излизания на сцена след скандала.

Louis C.K. Horace and Pete

Луи промени не само стендъп комедията с невероятния си стил, но и телевизионната комедия. Със своя черен хумор в едноименния сериал Loui, той зададе изцяло нова посока на телевизионните комедийни сериали.

Луи С.К. води шоуто SNL.

За идване на великия комедиант в България не можем да обещаем крайна дата, но със сигурност можете да разчитате, че Комеди Клуб София ще се постарае да видите на живо един от най-великите стендъп комедианти в света – Louis C.K. (Луи С.К.).