Подкаст за Новините на Комеди Клуба

Подкаст за новините на Комеди Клуба
Комедиантите обсъждат седмицата в подкаст за Новините.

Подкаст за новините на Комеди Клуб София е посветен изцяло на случилото се през изминалата седмица. Вече над 80 епизода, комедиантите на Комеди Клуб София дискутират събитията в България и света.

Комедиантите на Комеди Клуб София обсъждат случилото се през изминалата седмица в този подкаст.

Подкаст за новините на Комеди Клуба

Подкастът с новините излиза в 14:00 всяка събота в Youtube, Spotify, iTunes и Soundcloud.

Основните комедианти в този подкаст са Иван Кирков, Сашо Деянски и Николаос Цитиридис, но често можете да видите и други от комедиантите на Комеди Клуб София.

Темите на този подкаст се простират от политика, през икономика, до спорт и шоу бизнес. Всяка седмица основните ни герои сядат и си говорят в продължение на два часа, за интересните според тях теми. Често чувате новини, изпратени от феновете на Комеди Клуб София.

Българските подкасти

Подкаст на Комеди Клуб София

Ако все още не сте гледали подкастите на Комеди Клуб София, можете да разгледате и нашия подкаст, посветен на клюките от седмицата, както и основния подкаст на Клуба – Комеди Клуб Подкаст.

Комеди Клуб София е основан през 2015та година от комедианта Иван Кирков, с цел да популяризира стендъп комедията в страната. Днес само 4 години по-късно, почти няма млад човек в България, който да не е чувал за Комеди Клуба и стендъп комедията като жанр.

Кирков добавя подкастите към основната дейност на Комеди Клуба през 2016та година. След само три години подкастване, този също толкова непознат за страната ни преди жанр, започна да добива голяма популярност.

Ако се интересувате от стендъп комедия, можете да следите канала ни, посветен на стендъп комедията.
Стендъп комедия в България и света