Васил Ножаров – 7 години на сцена

Васил Ножаров 7 години стендъп
Васил Ножаров на сцената на Зала 1 на НДК - 4 Години Комеди Клуб

Вчера отпразнувахме сценичният рожден ден на първия резидент на Комеди Клуб София и един от главните виновници в България да съществува стендъп комедията. Отпразнувахме 7 години Васил Ножаров на сцена! 🔥🔥🔥💥

Преди точно седем години, горе-долу по това време, за първи път излязох пред публика, за да направя за сефте това, без което днес не мога да живея.

Седем години на сцена. Седем години почти всяка вечер в клубовете. Седем години смях. Седем години усмихната публика. Седем години колеги, които са и приятели. Седем години откато знам какво искам да правя с живота си.

Благодаря на всички, които ме подкрепяха и все още ме подкрепят. Благодаря и на всички, който не повярваха в мен – без вас със сигурност нямаше да се справя.
Благодаря, Иван Кирков, благодаря колеги, благодаря Комеди Клуб София.

-Васил Ножаров

Васил Ножаров е вторият резидент на Комеди Клуб София и един от най-добрите стендъп комедианти в България. Активната му кариера стартира през 2013та година. Васил има над 800 стендъп комеди шоута в кариерата си и множество награди, между които Комедиант на Годината 2016 и 2017та година.

Ето и запис от едно от многобройните му излизания на сцената на Зала 1 в НДК:

Благодарим ви за смеха! ❤️