Гледайте stand-up comedy и podcast в нашия Youtube канал

Поради опасността от вируса, Комеди Клуб София затваря врати до намаляване на опасността в страната. През това време можете да гледате stand-up comedy и podcast в нашия Youtube канал. Тук сме подбрали няколко от последните ни видео клипове:

Иван Кирков и stand-up comedy клипа му за протестите
Николаос Цитиридис за Любовта
Николаос за излизането с гадже
Сашо Деянски stand-up comedy за добрите бащи

Ако ви липсва Комеди Клуба и искате да гледате и podcast с нашите комедианти, освен stand-up comedy клиповете, можете да проверите няколко от нашите успешни поредици.
Лигата на Комеди Клуба е поредица с водещи Иван Кирков и Ники Банков:

Епизод 1 на Лигата на Комеди Клуба – подкаст с Кирков и Банков

Ако искате да бъдете в крак с актуалните теми от България и света през погледа на комедиантите ни, можете да следите нашия podcast, посветен на новините:

Podcast за новините от България и света на Комеди Клуб София

Петя Кюпова, Цецо, Иван Кирков и Боми са помислили и за клюките от шоубизнеса в България и света. Всички актуални слухове и забавни случки с известните, можете да научите в нашия подкаст за шоубизнес:Podcast за шоубизнес на Комеди Клуба

Podcast за шоубизнес на Комеди Клуба

Ако искате да разберете повече за подкастите, проверете тук.

За класация на топ подкастите проверете тук.

Всичко за stand-up comedy сцената, можете да намерите тук.

Повечето стендъп комеди видео клипове са от шоута в Комеди Клуб София. Стендъп комедията е създадена, за да се гледа на живо и ви препоръчваме, ако все още не сте посещавали Комеди Клуба, да го направите при първа възможност.