Мръсна Игра – премиера на stand up comedy шоу с Иван Кирков

стендъп комеди шоу иван кирков

Ново соло шоу

Иван Кирков ще представя новото си соло шоу, Мръсна Игра, на турне във Варна, Русе и Стара Загора, а финалът  ще бъде на 8-и Фестивал на комедията София.

Мръсна Игра е четвъртото соло шоу на Иван Кирков, в което комедиантът разглежда някои от най-актуалните теми от последната година.

През политическата 2021 г. Иван се среща с различни представители на партиите, пробва кюфтетата в Парламента и се запознава отблизо с живота на депутатите и парламентарните заседания. В “Мръсна игра” той разказва за погледа“от другата” страна, със смях, ирония, но понякога и с малко повече гняв.

Мръсна Игра с премиерно турне

Първото соло шоу на Иван Кирков е “Роден в Стара Загора”, две години по-късно започва да прави “Едно време беше по-добре”, а след това и “Какво искат мъжете”.

През 2012 г. Иван, който по това време живее в Австрия, си купува еднопосочен билет и се прибира в България. Мечтата, която го води, е да популяризира изкуството на стендъп комедията в България.

Днес Иван стои зад откриването на първия и единствен Комеди Клуб в България, Фестивал на комедията с няколко издания в големи български градове и първите комедийни награди у нас.

Той открива и продуцира едни от най-известните български стендъп комедианти.

Резервирай билети

Програма на Комеди Клуб