Stand up comedy НДК

Комеди Клуб София с 5то Stand up шоу в Зала 1 НДК

Комеди Клуб София ви кани на 1ви Април в Зала 1 НДК, за да отпразнуваме заедно Деня на Шегата. Шоуто ще бъде кулминацията на пролетното национално турне на Комеди Клуб София. Най-добрите комедианти на клуба ще покажат новите си авторски шеги пред препълнената Зала 1 НДК, за 5ти пореден път в период от 3 години.

stand up comedy picture Zala 1 NDK
Stand up Comedy с Комеди Клуб София в Зала 1 НДК

През 2014та година комедиантът Иван Кирков организира Първи Фестивал на Комедията София 2014 с цел да популяризира стендъп комедията в България. Точно година по-късно той създава първият и единствен комеди клуб в странатаThe Comedy Club Sofia. В началото никой не вярва, че е възможно в България да съществува Комеди Клуб. Клубът е на път да бъде закрит още първата година. Екипът успява да преодолее трудностите и четири години по-късно Комеди Клубът е известен почти навсякъде из страната.

На 1ви Април 2017та (денят на шегата и патронен празник на Комеди Клуб София), Кирков и екипът му превръщат в реалност мечтата на комедиантите от клуба. Те излизат заедно на сцената на Зала 1 НДК с най-добрите си нови шеги. Два дни по-късно, Кирков организира отново там и шоуто на Еди Изард (един от най-великите европейски стендъп комедианти.) Следват още 4 шоута в Зала 1 НДК за година и половина.

НДК stand up comedy show
Комедиантите на Комеди Клуб София със stand up comedy show в НДК

Днес е вече традиция на 1ви Април най-добрите комедианти на Комеди Клуба да се качат на сцената на Зала 1 НДК и да покажат на феновете любимите си нови шеги.

Това ще бъде общо петото шоу в Зала 1 НДК на комедиантите на Комеди Клуб София.

Иван Кирков и финал на stand up comedy шоуто в Зала 1 НДК на 1ви април 2018та година.

В шоуто участват: Иван Кирков, Васил Ножаров, Ники Банков, Филип от Комеди Клуб София, Николаос Цитиридис, Александър Деянски, Христо Радоев и Петя Кюпова.

Трета поредна година Комеди Клуб София празнува първи април в Зала 1 НДК.

стендъп комеди в Зала 1 НДК
Комедиантите на Комеди Клуб София пред препълнената Зала 1 НДК –


За пълната програма на stand up comedy в Зала 1 НДК, можете да разгледате фейсбук страницата за stand up comedy в България или да ни пишете на лични съобщения.

Комеди Клубът има и над 50 епизода със stand up comedy в Youtube.

Stand up Comedy – веганите и Иван Кирков

Комедиантите на Комеди Клуб София можете да гледате и в Комеди Клуба или в цялата страна. За пълната им програма за стендъп комедия, можете да намерите в страницата ни.

Следете всичко за стендъп комедията извън софия на страницата stand up comedy Bulgaria.

Билетите за шоутата на Комеди Клуб София в НДК са по 24 лв. за 2019 година.
За повече информация можете да ни пишете във фейсбук на страницата ни за STAND UP COMEDY.