Stand up Comedy НДК

Комеди Клуб София с ежегодно Stand up шоу в Зала 1 НДК

Комеди Клуб София има ежегодни шоута в Зала 1 НДК.

комеди клуб зала 1 ндк
Stand up Comedy с Комеди Клуб София в Зала 1 НДК

Фестивал на комедията и стендъп комедията в България

През 2014та година комедиантът Иван Кирков организира Първи Фестивал на Комедията София 2014 с цел да популяризира стендъп комедията в България. Точно година по-късно той създава първият и единствен комеди клуб в странатаThe Comedy Club Sofia. В началото никой не вярва, че е възможно в България да съществува Комеди Клуб. Клубът е на път да бъде закрит още първата година. Екипът успява да преодолее трудностите и четири години по-късно Комеди Клубът е известен почти навсякъде из страната.

На 1-ви Април 2017та (денят на шегата и патронен празник на Комеди Клуб София), Кирков и екипът му превръщат в реалност мечтата на комедиантите. Те излизат заедно на сцената на Зала 1 НДК с най-добрите си нови шеги. Два дни по-късно, Кирков организира отново там и шоуто на Еди Изард (един от най-великите европейски стендъп комедианти.) Следват още 4 шоута в Зала 1 НДК за година и половина.

Комедиантите на Комеди Клуб София със stand up comedy show в НДК

Днес е вече традиция на 1-ви Април най-добрите комедианти на Комеди Клуба да се качат на сцената на Зала 1 НДК и да покажат на феновете любимите си нови шеги.

комеди клуб ндк шоу
Комедиантите на Комеди Клуб София пред препълнената Зала 1 НДК


За пълната програма на stand up comedy в Зала 1 НДК, можете да разгледате фейсбук страницата за stand up comedy в България или да ни пишете на лични съобщения.

Комеди Клубът има и над 50 епизода със stand up comedy в Youtube.

Stand up Comedy – веганите и Иван Кирков

Комедиантите на Комеди Клуб София можете да гледате и в Комеди Клуба или в цялата страна. За пълната им програма за стендъп комедия, можете да намерите в страницата ни.

Следете всичко за стендъп комедията извън софия на страницата stand up comedy Bulgaria.


За повече информация можете да ни пишете във фейсбук на страницата ни за STAND UP COMEDY.