Подкаст

Български Подкасти

Комеди Клуб София стартира продуцирането на 7 български подкасти през 2016та година. Подкаст с всички комедианти на клуба, можете да гледате и слушате в Youtube и всички други платформи.

Комеди Клуб Подкаст

Основният подкаст на Комеди Клуба е за ежедневните приключения на комедиантите. Доста забавни теми без конкретна тематика. Можете да гледате или слушате 4те епизода седмично в Youtube, Spotify, Soundcloud, iTunes и т.н.

Комеди Клуб Подкаст – комедиантите говорят за ежедневието си.
Тук можете да намерите подкастите ни в Spotify

Новините на Комеди Клуба – подкаст за актуални теми

Новините на Комеди Клуба е подкаст в който всяка събота, комедиантите обсъждат най-важните и най-забавните новини от седмицата. Подкастът е с продължителност повече от 2 часа. Отново Youtube, Spotify, iTunes, Soundcloud и т.н. са платформите ни.

Новините на Комеди Клуба

Подкастът за Шоубизнес на Комеди Клуб София

Всяка неделя можете да гледате или слушате най-забавното от света на шоубизнеса в България и чужбина с този подкаст, който продължава над час и половина.

Подкаст за шоубизнес на Комеди Клуба

Лесни Пари – подкастът за забавни схеми

Лесни пари е подкаст в който комедиантите говорят за забавните схеми които са чували.

Подкаст за лесни пари

101 Podcast

В тази поредица, можете да гледате някои от най-известните хора в шоу бизнеса да си споделят неща с Иван Кирков

Комеди Клуб Отвътре

Поредицата е за живота и кариерния път на комедиантите на Комеди Клуба.

Подкасти от целия свят

Joe Rogan Podcast – JRE

Подкастът на Джо Роугън е един от най-слушаните в целия свят. Той е на повече от 10 години и има над 1400 епизода. Епизодът му с Илън Мъск е един от най-гледаните и слушани на всички времена.

Един от най-гледаните подкасти на всички времена в Youtube.

H3H3 Podcast

h3h3 е един от най-известните влогъри в Youtube. Можете да гледате неговия подкаст, който стартира през 2018та година тук:

Bill Burr – The Monday Morning Podcast

Бил Бър е един от най-известните комедианти в целия свят. Подкастът му е изключително популярен и е на повече от 10 години.

Подкаст на Бил Бър

Подкастът на Уитни Къмингс

Уитни Къмингс е една от най-популярните стендъп комедианти жени в целия свят. Подкастът ѝ е сравнително нов.

1. Какво е подкаст?

Подкаст България - Комеди Клуб София - В iTunes Spotify и Soundcloud
Над 500 епизода от Комеди Клуб Подкаст са активни в iTunes, Spotify, Soundcloud и Youtube.

Подкастът по принцип е епизодична серия от аудио или видео файлове, които потребителят може да изтегли, за да слуша. Най-често подкастът е разговор, подобен на толк шоу, с един или повече говорещи, в подобно на радио студио. С напредването на технологиите той може да се наблюдава и в платформи като YouTube, SoundCloud, Spotify и други.

Бен Хамърсли през далечната 2004 година предложил думата „подкаст“ като смесица между „iPod“ (марка медиен плейър) и „broadcast“ (излъчване).
Терминът набира популярност в началото на 2000те години, като подкастите се превръщат в любимо развлечение на младите около 2010те години.

2. Подкасти от САЩ

Joe Rogan Podcast. Подкастът на Джо Роган, в който той кани интересни гости и си говори на всякакви теми с тях. Епизодът на Джо Роуган с Илън Мъск разби всичките му рекорди и до момента има 28 милиона гледания само в Youtube.

H3h3 podcast. Итън и Ила и техният канал H3h3 стартираха един от най-успешните подкасти през 2017-та.

comedy-podcast-platforms

Подкастът на Rooster Teeth е един от най-старите световноизвестни подкасти, в които приятели и колеги си говорят за света около тях.

Подкастите набират все повече популярност и в България.

3. Български подкасти

Комеди.БГ и Иван Кирков стартираха през 2016-та година продуцирането на български подкасти. Към момента Комеди.БГ разполага с 5 канала за подкаст, сред които Комеди Клуб Подкаст, Комеди Клуб Новини, Комеди Клуб Клюки, Комеди Клуб Спорт и PussyCast, с общо над 500 епизода, които може да слушате няколко пъти седмично в Youtube, Spotify, iTunes, Soundcloud, Google Podcasts и други.

Боро Първи в подкаст шоуто на Комеди Клуб София

Целта на подкаста е да се забавлявате в уютната ви домашна обстановка, да забравите напрегнатото ежедневие и да „прекарате“ малко време с любимите си комедианти от Комеди Клуба, които си говорят за всичко, което им е забавно или интересно.

А за да е максимално интересно за вас, Комеди Клубът има и десетки мини-поредици в Подкаста, сред които Подкаст за Лесните пари, Фактирай ме, Комеди Клуб Отвътре и много други. Ето ги и тях:

4. Таен подкаст

Таен Подкаст епизод 14

Повече за Джо Роуган

Сайт за подкасти от България и чужбина.