Подкаст

БИТКАТА НА ПРЕДАВАНИЯТА ЛИНК

ГЛАСУВАЙ ЗА ТОП ПРЕДАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ НА ЛИНКА ГОРЕ

Какво е подкаст?

Подкаст на Комеди Клуб София епизод 483

Подкаст (Podcast) е предаване с монолог или разговор с един или повече хора, което се излъчва в интернет. Обикновено има водещ и тема на разговор за епизодите.

Списък с Български подкасти (podcasts from Bulgaria)

Думата Podcast (подкаст) идва от комбиниране на термините- iPod (устройството за слушане на музика на Apple) и broadcast (излъчвам предаване на английски). Подкастът може да бъде аудио или видео файл.

Таен Подкаст

Първоначално подкастите са изцяло за слушане, но по-късно се появяват и видео подкасти. През последните години даунлоудът се измества от стрийминг услугите. Още за подкаст значение.

Български Подкасти

Комеди Клуб София стартира продуцирането на 7 български подкаста в различни категории през 2016та година. Подкаст с всички комедианти на клуба, можете да гледате и слушате в Youtube, Spotify, iTunes и всички други платформи.

1. Комеди Клуб Подкаст

Основният подкаст на Комеди Клуба е за ежедневните приключения на комедиантите. Доста забавни теми без конкретна тематика. Можете да гледате или слушате 4те епизода седмично в Youtube, Spotify, Soundcloud, iTunes и т.н.

Тук можете да намерите подкастите ни в Spotify

2. Новините на Комеди Клуба – подкаст за актуални теми

Новините на Комеди Клуба е подкаст в който всяка събота, комедиантите обсъждат най-важните и най-забавните новини от седмицата. Подкастът е с продължителност повече от 2 часа. Отново Youtube, Spotify, iTunes, Soundcloud и т.н. са платформите ни. Основните лица в този списък от предавания са Иван Кирков, Сашо Деянски, Боми, Ники Банков, Николаос Цитиридис и други.

3. Подкастът за Шоубизнес на Комеди Клуб София

Всяка неделя можете да гледате или слушате най-забавното от света на шоубизнеса в България и чужбина с този подкаст, който продължава над час и половина.

4. Лесни Пари – подкастът за забавни схеми

Лесни пари е подкаст в който комедиантите говорят за забавните схеми които са чували.

Подкаст за лесни пари

Подкаст на Изабел. Izabel Ovcharova – Easy Talks with Izi

Изабел Овчарова е сред най-известните български влогъри. Можете да слушате нейния аудио подкаст – Easy Talks with Izi онлайн в Soundcloud, Spotify, iTunes и в другите големи платформи:

Животът и Други Неща подкаст

Асен Григоров и Сибина Григорова обсъждат политиката в България и света, както и говорят за хобитата си, кино и други теми.

Животът и Други Неща подкаст

Говори Интернет подкаст

Владо и Еленко обсъждат IT света и нещата с които се сблъскват в ежедневието си.

Свръхчовекът с Георги Ненов

Георги Ненов ни среща всяка седмица с успели хора, които ни мотивират да бъдем още по-добри в това, което е важно за нас.

Капитал гласът

Гласът на Капитал излиза всяка седмица. Можете да го слушате в soundcloud или другите големи платформи.

Мадлен Алгафари

Мадлен Алгафари говори за теми свързани с психологията и личностното развитие. Нейното предаване е налично в платената платформа Storytell. Посветила е епизоди на Агресията, Емоционална Интелигентност, Потисната Сексуалност, Паниката, Връзките и други. Слушайте предаването на Мадлен Алгафари всяка седмица в Storytell.

Следете страницата ни и ни изпращайте още интересни подкастове, които да добавим в нашия списък. Топ класацията ни също се обновява постоянно.

5. 101 Podcast

Папи Ханс гостува в подкаста на Комеди Клуба с Иван Кирков

В тази поредица, можете да гледате някои от най-известните хора в шоу бизнеса да си говорят откровено с Иван Кирков.

6. Комеди Клуб Отвътре

Поредицата е за живота и кариерния път на комедиантите на Комеди Клуба.

7. Таен Подкаст

Посветен е на теми, които не са за широката публика, а по-скоро насочени за най-големите фенове на Комеди Клуба. Иван Кирков, Николаос Цитиридис, Петя Кюпова, Филип, Ники Банков, Васил Ножаров, Христо Радоев, Никола Тодороски, Сашо Деянски, Емо и други.

Подкасти от света списък

Joe Rogan Podcast – JRE

Подкастът на Джо Роугън е един от най-слушаните в целия свят. Той е на повече от 10 години и има над 1400 епизода. Епизодът му с Илън Мъск е един от най-гледаните и слушани на всички времена.

Един от най-гледаните подкасти на всички времена в Youtube.

H3H3 Podcast

h3h3 е един от най-известните влогъри в Youtube. Можете да гледате неговия подкаст, който стартира през 2018та година тук:

Bill Burr – The Monday Morning Podcast

Бил Бър е един от най-известните комедианти в целия свят. Подкастът му е изключително популярен и е на повече от 10 години.

Подкаст на Бил Бър

Подкаст с Уитни Къмингс

Уитни Къмингс е една от най-популярните стендъп комедианти жени в целия свят. Подкастът ѝ е сравнително нов.

Логан Пол – Logan Paul Impaulsive

Логан Пол е известен с предизвикателствата които прави последните повече от десет години. Той е един от най-успешните youtube-ри и проектът му ни показва някои от най-известните американци в youtube.

1. Подкаст значение

Подкаст България - Комеди Клуб София - В iTunes Spotify и Soundcloud
Над 500 епизода от Комеди Клуб Подкаст са активни в iTunes, Spotify, Soundcloud и Youtube.

Подкастът е епизодична серия от аудио или видео файлове, които потребителят може да изтегли и слуша. Най-често подкаст като значение е разговор, тип толк шоу, с един или повече говорещи, в подобно на радио студио. С напредването на технологиите той може да се наблюдава и в платформи като YouTube, SoundCloud и Spotify. Повече за платформите.

2. Подкасти от САЩ

Joe Rogan Podcast. Подкастът на Джо Роган, в който той кани интересни гости и си говори на всякакви теми с тях. Епизодът на Джо Роуган с Илън Мъск разби всичките му рекорди и до момента има 28 милиона гледания само в Youtube.

H3h3 podcast. Итън и Ила и техният канал H3h3 стартираха един от най-успешните подкасти през 2017-та.

Подкастът на Rooster Teeth е един от най-старите световноизвестни, в които приятели и колеги си говорят за света около тях.

Подкастите набират все повече популярност и в България.

3. Български подкасти

Комеди.БГ и Иван Кирков стартираха през 2016-та година продуцирането на български подкасти. Към момента Комеди.БГ разполага с 5 канала за подкаст, сред които Комеди Клуб Подкаст, Комеди Клуб Новини, Комеди Клуб Клюки, Комеди Клуб Спорт и Момичетата на Комеди Клуба, с общо над 800 епизода, които може да слушате няколко пъти седмично в Youtube, Spotify, iTunes, Soundcloud, Google Podcasts и други.

Иван Кирков и Боро Първи в подкаста на Комеди Клуба

Целта на подкаста е да забравите напрегнатото ежедневие и да „прекарате“ малко време с любимите си комедианти от Комеди Клуба, които си говорят за забавните за тях неща от ежедневието.

Комеди Клубът има и десетки мини-поредици, сред които и поредица за Лесните пари, Фактирай ме, Комеди Клуб Отвътре и много други.

4. Таен подкаст

Таен Подкаст Юни 2021
Таен Подкаст епизод 24

Podcasti.bg е сайт, който ще разработим в бъдеще, изцяло посветен на подкастите в България.

Повече за Джо Роуган

Сайт за подкасти от България и чужбина.

Комеди Клуб Новините с Иван Кирков и Николаос Цитиридис.

Можете да участвате в подбирането на теми за дискусия, като ни пишете във фейсбук или инстаграм. Кажете ни и кои са вашите любими епизоди на български и чуждестранни подкасти. В Комеди Клуб София всяка вечер можете да гледате и събития на живо, а в канала ни за кратки откъси, можете да намерите изрязани отделни моменти от дългите ни епизоди.

Тайният подкаст на Комеди Клуб София е посветен на теми, които не са за широка публика. Това са детайли за нашите комедианти или детайли за Комеди Клуба, които не желаем да се гледат от всеки потребител на мрежата, а само от истински фенове.

В нашия сайт можете да намерите информация за всички комедианти и приятели на Комеди Клуба.

Подкаст Значение

Ако искате да разберете още за истинското значение на подкаст жанра, разгледайте тук.

Контакти с нас

Open Mic

Stand-up comedy видео от България и света