Шоуто на Комеди Клуб София с Николаос Цитиридис, Иван Кирков, Петя Кюпова и Васил Ножаров

Шоуто на Николаос Цитиридис в БТВ BTV с Комеди Клуб София в Зала 1 НДК

Гледайте шоуто на Комеди Клуб София с Николаос Цитридис, Иван Кирков, Петя Кюпова и Васил Ножаров в събота в клуба ни на ул. Московска 3.

Иван Кирков е резидент и основател на Комеди Клуб София. Можете да го гледате в шоуто на клуба всяка вечер в София, всяка неделя в Пловдив и всеки месец във Варна.

Николаос Цитиридис е резидент и основен комедиант на Комеди Клуба. Той започва кариерата си на комедиант през 2016та година. Николаос се пробва на Open Mic в Комеди Клуб София и мениджърът на клуба го забелязва и кани в ускорената програма за подготовка на Комеди Клуба. Само година по-късно Цитиридис вече подписва с Комеди Клуба и се превръща в професионален стендъп комедиант. Започват шоута почти всяка вечер на сцените на комеди Клуб София в цялата страна. През 2017та, заедно с Иван Кирков гостуват в шоуто 120 минути по БТВ / BTV.

Николаос Цитиридис на шоу в Комеди Клуб София

Иван Кирков е резидент и основател на Комеди Клуб София. През 2012та година Кирков се връща в България за да основе Комеди БГ. Компанията има за цел да популяризира стендъп комедията в страната. Само 2 години по-късно, Кирков създава Фестивал на Комедията София, а през 2015та основава и първия и единствен до момента Комеди Клуб в България. Към 2020та Комеди Клуб София има 3 сцени в столицата и една в Пловдив, където всяка вечер се провеждат шоутата на клуба. Шоуто в Зала 1 НДК става традиция за Комеди Клуба още през 2017та.

Петя Кюпова е резидент и един от основните комедианти на Комеди Клуб София. Можете да гледате шоуто на Петя всяка вечер на сцената на клуба, а на 8ми март 2020 можете да гледате шоуто ѝ Първата Жена на сцената на Зала 1 НДК.

Stand-up Comedy Bulgaria

Николаос Цитиридис

Подкаст