Комеди Клуб и бар / Comedy Club and bar

comedy bar Sofia
Иван Кирков в шоу на Комеди Клуб София в Зала 1 НДК.

Комеди Клуб София е бар, изцяло посветен на стендъп комедия. Можете да гледате stand-up comedy в бара на Комеди Клуба всяка вечер от вторник до неделя.

Комедиантът Иван Кирков създава Комеди Клуб София през 2015та година с цел да популяризира стендъп комедията в страната и да превърне жанра в уважавано изкуство в България.

Днес, само 5 години по-късно, почти няма млад човек, който да не е чувал за Комеди Клуб София и стендъп комедията като жанр.

Комедианти и резиденти

Резидент на Комеди Клуб София е най-високата титла, която един български комедиант може да получи. Към 2020та година, Комеди Клуб София има 9 резиденти: Иван Кирков, Николаос Цитиридис, Васил Ножаров, Ники Банков, Александър Деянски, Филип от Комеди Клуба, Петя Кюпова, Христо Радоев и Никола Тодороски.

стендъп комедия българия

Представления в Комеди Клуб София – Stand-up Comedy

Комеди Клуб София и комеди бара ни са посветени изцяло на стендъп комедия. Можете да гледате stand-up comedy и да се наслаждавате на напитка от нашия комеди бар всяка вечер. Достатъчно е да направите резервация по телефона и ние ще ви очакваме.

Шоуто на Николаос Цитиридис
Николаос Цитиридис на сцената на Комеди Клуб София в Зала 1 НДК.

Как да избера шоу в Комеди Клуба?

Ако не сте посещавали Комеди Клуб София до момента, ви препоръчваме да изберете шоу тип Най-доброто от Комеди Клуб София. Там нашите комедианти разказват любими свои шеги.

Ако вече сте посещавали стендъп комеди шоу при нас, имайте предвид, че материалът на комедиантите (ако искате да бъде добър) се ражда изключително трудно и се обновява в продължение на месеци. Ако искате чисто нови шеги, можете да посетите всеки месец нашето шоу – Нов материал на Комеди Клуб София или да видите някои от комедиантите, които още не сте гледали.

Колко често се повтарят шегите в комеди клуба?

Шегите в Комеди Клуб София се повтарят докато комедиантите решат. Първоначално те започват своите нови идеи и ги развиват в продължение на месеци, докато шегите станат така, както комедианта ги харесва. Тогава комедиантът по своя преценка ги използва в шоутата си докато се чувства добре и след това започва работа по нови шеги по същия начин. Това може да продължи от няколко месеца до няколко години.

Как да резервирам места в Комеди Клуб София?

Резервирайте места, като се обадите на 0884 505 855 или 0897 234 077.

Колко струват билетите в Комеди Клуб София и има ли консумация включена в билета от комеди бар?

Билетите за stand-up comedy към началото на 2020 година са 12 лева, като има намаления за студенти и ученици. Цената на билета не включва напитки от нашия комеди бар.

Има ли връзка между Комеди Клуб София и нашия комеди бар и Сатиричен Театър София?

Няма абсолютно никаква връзка между Комеди Клуб София и Сатиричен Театър. Нашият комеди бар е изцяло частна организация, създадена от комедианта Иван Кирков през 2015та година с цел популяризирането на изкуството stand-up comedy в България. Комедиантите на Комеди Клуб София можете да гледате само в постановки, продуцирани от Комеди Клуба.

Сатиричен театър започна да нарича част от постановките си театрално stand-up comedy, каквото и да искат да кажат с това. Там актьори от театъра се опитват да направят нещо като стендъп комедия в тяхната сцена. Ресторант Happy също е замесен в цялата организация, като нарича събитието Happy Satirata (Хепи Сатира).

Какво е стендъп комедия?

Стендъп комедия е сценично изкуство, при което един комедиант застава на сцената и разказва смешни случки и наблюдения от личния си опит. Обикновено са истински случки, но има и изключения.

История на стендъп комедията можете да прочетете тук.

История на Комеди Клуб София

Кога има представления в Комеди Клуб София?

Stand-up comedy представления има всяка вечер от вторник до неделя в Комеди Клуб София. Цялата програма можете да намерите долу:

Програма на стендъп комеди София.

Онлайн присъствие

Комеди Клуб София продуцира 7 покаст поредици. Подкаст е предаване с един или повече хора, които разговарят в толк шоу формат.

Можете да научите повече за подкастите на Комеди Клуба долу:

Подкаст

Комеди Клуб София има и своя Youtube страница. Можете да следите стендъп комедия в Youtube тук.

Какво е комеди бар?

Комеди бар е място в което можете да гледате стендъп комедия и в същото време да консумирате напитки от бар. В този тип бар има сцена на която излизат стендъп комедианти, а зрителите седят на масички и се забавляват. Подходящо е за големи и весели компании, като често те стават част от шоуто.

Още за поскасти

Още за stand-up comedy bar

Какво е Happy Satira и какво е Комеди Бар?

Комеди Бар е заведение, изцяло посветено на стендъп комедия. В България това е Комеди Клуб София. Happy Satira (Хепи Сатира) е опит на сатиричен театър София да продуцира нещо като стендъп комедийни постановки със своите актьори, стартирано по модел на Комеди Клуб София. Самият директор на театъра – Калин Сърменов нарече постановките им театрален стендъп (каквото и да означава това).