Рекорд за най-дълго българско ток шоу с Иван Кирков и Комеди Клуб Подкаст

рекорд най-дълго българско предаване ток шоу
Комедиантите празнуват 24 часа предаване на живо. Остават само още 6 часа до края.

Комеди Клуб София и Иван Кирков поставиха нов рекорд за най-дълго българско ток шоу в историята. Кирков проведе 30 часов разговор с комедиантите на Комеди Клуба, като единствено взе три паузи от по две минути за да посети тоалетната.

Предаването започна на живо точно в 9:00 сутринта в неделя 27ми септември 2020. Няколко хиляди от феновете на Комеди Клуба следяха развитието на разговора на живо през целия ден. Първото посещение на тоалетната, Кирков направи след като прекара повече от 8 часа залепен за стола си.

Истинското предизвикателство беше да намираш интересни теми

„Истинското изпитание не беше да седиш буден в продължение на 30 часа, това всеки от нас го е правил, предизвикателството беше да намираш интересни теми и да се бориш със скуката, която след първото денонощие на неспирен разговор ставаше все по-убийствена.“ Каза Кирков след приключване на рекордното предаване.

„Трудностите бяха много, както за хората пред камерата, така и за тези зад нея. Румен Петков и Боми от Комеди Клиба неспирно се грижеха техниката ни да издържи по време на целия рекорд. Около 5 или 6 през нощта имахме дори спиране на интернета, но за щастие се бяхме подсигурили с втори интернет и успяхме да продължим излъчването. Този инцидент обаче доведе до половин часов спад в гледаемостта и за около 30 минути ни гледаха само 5-6 стотин зрители, които трябваше отново да се свържат с канала ни.“

Отпразнувахме с шампанско 24 часа предаване на живо

Около 7 сутринта всичко пое вече познатата си форма, а в 9:00 в понеделник 28ми септември, екипът отпразнува с шампанско 24 часа предаване на живо без прекъсване. След цяло денонощие разговор, оставаха още 6 часа до края на подкаста. Те бяха най-изтощителни за всички. Темите на разговор вече се изчерпваха, а безсънието на част от комедиантите се превръщаше в истинско изпитание.

Поставеният рекорд за българско шоу бе 30 часа, 1 минута и 12 секунди

Точно в 15:01:12 секунди, Кирков сложи край на рекодното предаване. Рекодът бе отпразнуван от целия екип. Най-дългото ток шоу в България продължи 30 часа, 1 минута и 12 секунди.

Каналът на Комеди Клуба в Youtube

Повече за Комеди Клуб Подкаст

Иван Кирков