Кой ще те разсмива на откриването на Комеди Клуб Пловдив

стендъп комеди пловдив
Стендъп комеди шоу с комедиантите Иван Кирков, Ники Банков и Емо Йоцов

Смехът в Пловдив вече е наша работа!

На 20-ти май откриваме официално Комеди Клуб Пловдив. Най-верните фенове на стендъп комедията вече бяха първите, които стъпиха в новият Комеди Клуб в сърцето на Пловдив. Pre-Opening шоута изпълниха със смехове залата в Клуба, а ние вече нямаме търпение за предстоящотото голямо откриване.

Заедно пишем история с вторият Комеди Клуб в страната. Ето кои са комедиантите, които ще те забавляват в трите дни на откриването, от петък до неделя!

Иван Кирков

Иван е създателят на Комеди Клуба, един от първите професионални комедианти в България и водещ на подкаста на Комеди Клуба.

През 2013 г. Иван, който по това времее живее и работи в Австрия, се завръща в България, с идеята да създава и развива българска стендъп комедия. Много авантюристично, нали? 10 години след създаването на компанията Комеди. БГ и много фестивали на комедията, шоута в НДК и на сцената на Комеди Клуб София, може да кажем, че мечтата на Иван е постигната.

Не пропускай да чуеш топ шегите на Иван Кирков, и възможността да станеш част от историческата вечер – откриването на Комеди Клуб Пловдив!

Ники Банков

Ники Банков е сред първите комедианти, които се присъединяват към Иван през 2014 г. Той е професиален комедиант на пълен работен ден. Ники е резидент на Комеди Клуб София – това е най-високата титла, която стендъп комедиант може да получи. Ники е носител на титлата комедиант на годината за 2018 г.

Феновене на Подкаста, познават Ники като редовен участник в новинарското издание.

Забравихме най-важното. Ники Банков ще разсмива публиката в родния си град! Заслужава си да се види.

Емо Йоцов

Емо е сред най-новите попълнения на Клуба, присъедини се през 2019 г. Въпреки, че още е сред младите комедианти, Емо има завиден опит. Той редовно участва в шоута в страната и София, във фестивалите на комедията. Този април напради дебюта си на сцената в НДК.

Емо има още какво ти покаже, а сцената на Комеди Клуб Пловдив е идеалното място за целта.

Комеди Клуба се е справял с различни предизвикателства през тези години (спомни си последните две като пример). Но успяхме да се справим, благодарение на общността, която се създаде около Клуба, и подкрепата на всички фенове.

Ако познаваш историята на Комеди Клуба, то тогава знаеш, че винаги търсим предизвикателства и начин да станем по-добри в работата си, за да може да дадем най-якият смях на публиката.

И така, Комеди Клуб Пловдив вече е факт. Продължаваме да творим българска стендъп комедия, вече в двата най-големи български града. Чака ни ново предизвикателство, но вярваме, ще се справим с твоя помощ.

Виж също:

Тук следи Програмата за София и Пловдив.

Историята, ако ти е интересно как стигнахме до тук.

В Комеди Клуб Подкаст имаше дебютен епизод от Клуба в Пловдив – Иван се среща с Русев!

Какво начало 🙂

Следи страниците ни, за да не изпускаш нищо!