Какво да правя в София през лятото?

Лятото в София може да бъде също толкова забавно, колкото и на морето. Компенсираме липсата на плаж с много яки събития, които може да посетиш през цялата седмица!

Комеди Клуб София работи без почивка и винаги може до посетиш шоу в Клуба. Какво да правиш в Комеди Клуба?

  • Отпразнувай събитие – Комеди Клуба е перфектното място да организираш фирмено парти, тиймбилдинг, рожден ден, моминско или ергенско парти. Какъвто и да е поводът за празнуване – стендъп комедията със сигурност ще бъде забавлението, което да даде тон на вечерта.
  • Всеки месец 100% нов материал – Ако ти следиш редовно комедиантите и Клуба, със сигурност очакваш с нетърпение да чуеш новите шеги. Веднъж месечно имаш тази възможност със шоуто 100% нов материал.
  • Излязъл си по-рано и искаш да хапнеш нещо? Вземи си бургер в Комеди Клуба, или порция начос с неустоим сос и се наслади на храната, докато чакаш приятели за шоуто.
  • Мястото за първа/втора/поредна среща – Има нещо странно, но и много вълнуващо в идеята да отидеш на среща в стендъп клуб, където е напълно верояно комедиантите да се пошегуват с теб и партньора ти. Но е факт, че е нестандартно решение, което обаче е много забавно.

За да видиш всички събития в Комеди Клуба следи програмата.

Не пропускай епизодите на Комеди Клуб Подкаст

Комеди Клуб София работи всеки ден от сряда до неделя, не чакай петък, за да се забавляваш!