Кои ще са комедиантите на Фестивала в Стара Загора

видин стендъп комеди комеди клуб

Фестивал на комедията Стара Загора наближава и ако все още не си се сдобил с билети побързай!

Как може да си купиш билети? Виж тук

Иван Кирков

Иван е старозагорецът, който организира Фестивал на комедията е и човекът зад всички големи стендъп проекти у нас. Професионален комедиант и продуцент, ако се интересуваш от стендъп комедия в България, няма как да не си чувал името на Иван Кирков.

Стара Загора винаги присъства в историите му по неповторим начин. В момента Кирков се фокусира върху откриването на нови таланти, заради разширяването на дейността на Клуба.

Николай Банков

Николай Банков е сред първите професионални комедианти в България, редовен участник в Новините на Комеди Клуб Подкаст и както го описват феновете – “пичът със зодиите“. Това е така, защото основна част от хумора на Ники, е свързан със зодиите и преражданията. 

Още от малък, Ники обича да разсмива хората, и когато разбира за стендъп комедията в България и Иван Кирков, веднага се записва за Open Mic. 

Петя Кюпова

Петя Кюпова е първата жена професионален комедиант в България, тя е част от Комеди Клуба от 2016 г. и редовен участник в Шоубизнес изданието на подкаста. Тя е резидент на Комеди Клуба, а през 2019 г. прави собствено стендъп шоу – Първата жена.

На въпроса как се определя като комедиант, Петя отговоря, че в комедията, е както в живота. 

Васил Ножаров

Васил Ножаров е първият комедиант, който се присъединява към Иван Кирков през 2013 г. 

Определя себе си като “комедиант-динозавър (и на години, и на килограми), ИТ консултант, истински парадокс”.

Васил обича да си играе със стереотипите и да разказва съвсем истински истории, в които героите са съвсем реални личности. 

Христо Радоев

Христо Радоев е друг старозагорец част от Клуба. Стартира стендъп кариерата си през 2016 г. За себе си като комедиант, Христо се оприличава на Циничният бард. В комедията си той възпява човешката природа, преодолява своите лични травми и борби и поставя в светлината на прожектора детайли от ежедневието, които повечето хора пренебрегват.

Също така  говори и за секс.

Александър Деянски

Александър Деянски е част от Комеди Клуба от 2016 г., когато за пръв път се явява на Open Mic вечер. 

Като комедиант, Сашо се определя като “Не толкова добър, колкото майка ми твърди; не толкова лош, колкото жена ми си мисли.”

Когато решава да се пробва със стендъпа, си казва, че ще продължава, докато е яко. Вече 6 години.

Цветомир Павлов

Цветомир Павлов е редовен комедиант от 2016 г. Третият старозагорец серед комедиантите. Цецо е редовен участник в Комеди Клуб Подкаст, както и участник и в други мащабни проекти на Подкаста като Най-дългото живо предаване, Лигата по Надяждане и др.

Неговото хоби са фокусите.

Кристиян Терзиев

Кристиян Терзиев е от новите попълнения на Комеди Клуба, но вече има доста шоута зад гърба си.

Той се явява на няколко Open Mic вечери, а през 2018 г. става част от Комеди Клуб семейството.

Кристиян има участия в стендъп шоута, както на сцената на Комеди Клуба и в страната. Той участва в няколко издание на Фестивал на комедията. Той се включва и в организираните в Комеди Клуб Подкаст Надяждания.

Емo Йоцов

Комеди Клуб София започва да търси нови таланти още от основаването си, всички комедианти са стартирали кариерите си от Open Mic вечерите.

Емо Йоцов е последното попълнение в Комеди Клуба. Той става част от Клуба през 2019 г., като преди това има редовни включвания в аматьорските шоута. 

Емо участва в stand-up шоутата на Комеди Клуба и в страната, участва и във Фестивалите на комедията. 

Той често се включва в Комеди Клуб Подкаст със забавни случки или разговори за спорт. Емо има култово участие в Игри на Неволята и Колата на Апокалипсиса.