Фестивал Варна – кои са комедиантите и какво ще има

фестивал Варна

Резервирай места за Фестивал Варна ТУК.

Фестивал на комедията Варна ще бъде от 21 до 23 август.

Фестивал на комедията е най-големият форум за стендъп комедия в България с ежегодни издания в големите български градове.

Във Варна се събират всички комедианти на Комеди Клуба, които ще забавляват варненската публика.

Фестивал Варна Ден 1

Кои ще са комедиантите и шоутата

На 21 август шоуто ще открият резидентите на Комеди Клуба – Васил Ножаров и Александър Деянски.

Васил е част от Клуба от 2013 г., той е сред първите, които се присъединяват към Иван Кирков. Васил три пъти е Комедиант на годината.

Сашо Деянски е част от второто поколение комедианти, които се присъединяват към Клуба през 2016 г. Кариерата на Сашо стартира от Open Mic вечерите в Клуба, днес той е сред най-добрите и култови комедианти на Клуба.

Към Ножаров и Деянски ще се присъединя младите таланти на Комеди Клуба.

Ден 2 от Фестивал на комедията е с шоуто Хумор за Любов и Връзки. Комедиантите са подготвили истински истории на комедиантите за отношенията между половете, истинската любов и свалките.

Фестивал Варна Ден 2

23 август е последният ден на Фестивала, закриваме с емблематично шоу и най-добрият материал на топ комедиантите Петя Кюпова, Христо Радоев и Николай Банков.

Петя и Христо също са част от поколение стендъп комедианти, които се явиха на Open Mic през 2016 г. От тогава те са неразделна част от Клуба. Петя е първата жена професионален комедиант у нас, през 2020 г. беше премиерата на соло шоуто й – Първата жена.

Христо е сред най-оригиналните ни комедианти със специфично чувство за хумор.

Ники Банков е комедиант на пълен работен ден. Без да се притеснява си играе със стереотипите и се превъплъщава в героите от историите си.

Фестивал на комедията Ден 3

Избери да се смееш!

Остави проблемите и ела на най-голямото стендъп събитие във Варна. Ние ще се погрижим за останалото.