11 април в Зала 1 НДК – Най-голямото Stand up шоу правено в България

1 april zala 1 ndk

Празнуваме смеха Деня на шегата с най-доброто от българската стендъп комедия!

Денят на шегата (по нареждане на президента) се мести на 11 април (а на 1 април размишляваме). Изборите отново принуждават екипа ни да направи промени, заради датата 1 април, която съвпада с деня за размисъл.

11 април става 1 април

1 Април с Комеди Клуб София е традиция. Това е своеобразен патронен празник на Комеди Клуба. Световният ден на шегата е денят, в който по традиция Комеди Клуба излиза на сцената на Зала 1 НДК за едно страхотно шоу!

Традицята не може да бъде спряна. Комеди Клуба идва с решението за по-малко от две седмици – 1 април става 11 април защото 1+1=11!

БИЛЕТИ за 11 април в Зала 1 НДК. Не пропускай Най-голямото Стендъп събитие правено някога в България!

Традицията на Комеди Клуба започва през 2014-та година, когато резидентите Иван Кирков и Васил Ножаров за първи път прекарват деня на смеха в компанията на феновете. Преди 6 години, Комеди Клуб София и Иван Кирков пренасят традицията на сцената на Зала 1 НДК, като всяка година поставят нови рекорди с най-голямото си шоу.

Тази година ще се смеем заедно на 11 април (а на 1-ви ще размишляваме).Смехът и традицията на Комеди Клуба трябва да продължат!