Годишни Комедийни Награди – Комеди Фест

награди за стендъп комедия пловдив

Годишни Комедийни Награди

Голямата награда за участие и принос в развитието на българската стендъп комедия грабва пловдивчанина Ники Банков! Ники Банков печели за трети път титлата Комедиант на годината и безспорно я заслужава!

Ники е част от Комеди БГ от 2014 г., когато идва за първи път на Open Mic. Ники, с помощта на продуцента Иван Кирков продължава да усъвършенства комедията си докато става един от най-добрите.

Ники Банков, заедно с Иван и Васил Ножаров е сред първите резиденти на Комеди Клуб София.

Ники е комедиант на пълен работен ден, той участва в шоутата в Клуба, на турнета в цялата страна и всички Фестивали на комедията.

Годишните комедийни награди организирани от Комеди Клуб София, Комеди БГ и Фестивал на комедията са първите награди за стендъп комедия в България.

Наградите за стендъп комедия са признание за работата, която са положили комедиантите през годината, както и стимул за всеки нов комедиант да усъвършенства себе си и шегите си непрекъснато.

Първите Награди за стендъп комедия се връчват през 2014 г. Организирани са от компанията за стендъп Комеди БГ и продуцентът и комедиант Иван Кирков. 

10-и Фестивал на комедията – Зала 1 НДК

Фестивалът завърши по традиция с голямо шоу в Зала 1 НДК и всички комедианти на една сцена с най-добрия си материал. Тази година беше много успешна за всички фестивални градове, а софийската публика не ни разочарова и отново се смя с нас възможно най-силно.