Комеди Клуб Подкаст

рекорд най-дълго българско предаване ток шоу
Комедиантите празнуват 24 часа предаване на живо. Остават само още 6 часа до края.

Комеди Клуб Подкаст е най-популярният и най-дълго съществувал български подкаст. Иван Кирков и Комеди Клуб Подкаст, държат рекорда за най-дълго продължило ток шоу (talk show) предаване в България на всички времена.

Към днешна дата, Комеди Клуб Подкаст има над 420 епизода в основната поредица и още над 600 в другите проекти на Комеди Клуба, като Комеди Клуб Новините и Клюките на Комеди Клуба.

Най-новата поредица на Комеди Клуб Подкаст се нарича – Лигата на Комеди Клуба и сблъсква комедиантите с огромни препятствия.

Подкастът е създаден през 2016та година от комедианта Иван Кирков. Той събира хората от Комеди Клуба, за да създават истории, които си струва да изслушате.

На 27ми Септември, комедиантът Иван Кирков събира всички от Комеди Клуба и поставя рекорд за най-дълго българско предаване тип talk show. Подкастът започва в 9:00 на 27ми септември и приключва в 15:01 на 28ми септември. Така Кирков поставя рекорд, като води предаването в продължение на 30 часа и една минута.

Подкастът има и тайна поредица (таен подкаст), която можете да намерите тук.

Списък с всички проекти за български подкасти на Комеди Клуба вижте тук.

Подкаст Значение

Комеди Клуб Подкаст – Началото

Стартът на подкаста е през 2016та година. Преди това, Иван Кирков прави няколко неуспешни опита за създаване на подкаст през 2014 и 2015та година. На шега подкастът започва с епизод две и три, а чак след това идва епизод 1 (шега с поредиците на Междузвездни Войни).

Поредиците включват:

Новините с комедиантите

Шоубизнес и Клюки с Боми, Петя, Цецо и Иван

Основен подкаст на клуба (по-горе)

Спорт и други.

Новините с комедиантите

Кирков създава новините на клуба през 2017та година. Първи епизод е с Цветомир Павлови, Иван Кирков и Сашо Деянски, но още от втори епизод, основен в поредицата става и резидента на клуба, Николаос Цитиридис. Малко по-късно към основните лица на подкаста се присъединява и Ники Банков, а след трансфера на Николаос Цитиридис от Комеди Клуб Подкаст в BTV, Ники стана основният участник заедно с Кирков.

Клюки и Шоубизнес с Петя, Боми, Цецо и Иван Кирков

Поредицата включва обзор на смешните случки и скандалите в света на шоубизнеса в България и Света. Основните лица тук са Петя, Цецо, Боми и Иван.